2019-11-28 09:49:26• hírek • Fizetett tartalom

Több ezer terméket kínál kedvezményes áron a Lebada

Traver kollekció
Traver kollekció

A téli ünnepkört megelőző nagytakarítás akár egy rég várt lakásfelújítást is hozhat magával. Legyen szó egy szoba kifestéséről, esetleg a fürdő vagy a konyha újracsempézéséről, a szatmári Lebadába mindenképp érdemes betérni, hiszen december 2. és 21. között több ezer terméket kínálnak kedvezményes áron.

Mindazok, akik a karácsonyt egy frissen kifestett lakásban ünnepelnék, több típusú mosható beltéri falfesték közül választhatnak, melyekre akár 30 százalékos kedvezménnyel is le lehet csapni. Ha inkább kívülről férne rá a házra egy csinosítás, akkor is jó választás a Lebada, hiszen a kültéri festékeket és nemesvakolatokat a fentebb jelzett időszakban ugyancsak 30 százalékos árleszállítással lehet megvásárolni.


Azoknak pedig, akik bátran vágnak bele egy nagyobb átalakításba is, az építkezési anyagokat és szanitereket forgalmazó üzletben csempék és járólapok széles kínálatával várják a szakemberek. A Town Soft Grey, a DecoBrick kollekciókat, a Lara és a Fabric Beige járólapokat ugyanúgy kedvezményes áron lehet beszerezni, mint a Stripes és a Traver kollekciókat, illetve Terazzo Mosaic csempéket. Mindezek mellett választhatunk akár egy vadonatúj csapot is, melynek egységára 42,9 lej.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: